Limfjordsteatrets fortællekreds

Med stor kærlighed til den levende fortælling mødes Limfjordsteatrets fortællekreds en søndag om måneden fra kl. 17-20 og fortæller hinanden historier, eventyr og anekdoter

Med stor kærlighed til den levende fortælling mødes Limfjordsteatrets fortællekreds en søndag om måneden fra kl. 17-20 og fortæller hinanden historier, eventyr, anekdoter osv.

Der øves i at blive bedre fortællere ved at bruge redskaber som opvarmnings -og fortælleøvelser samt gensidig konstruktiv og venlig feedback. Nogle gange afholdes der også weekendkurser med gæsteundervisere eller der tages på udflugt for at høre andre fortælle. Hvis man som medlem har lyst, er der også mulighed for at komme ud og fortælle for andre f.eks. ved at deltage i fortællefestivaler eller fortællecafeen under kulturjam.

Medlemskab

Det er sjovt, udviklende og hyggeligt at være med i vores kreds. Vores gruppe hører under Limfjordsteatrets støttekreds, og deltagelse i fortællekredsen forudsætter medlemskab heraf.

Enkeltperson: 100 kr. årligt

Husstand: 200 kr. årligt

For mere information/indmeldelse, kontakt da Annelise Nielsen på mail: 7990aln@gmail.com

Fortællekreds på kulturmødet

Vi deltog i år igen i Kulturmødet og havde fortællinger i Antjes Have. Vi havde besøg fra Visens Venner og kombinationen af visesang og fortælling var en kæmpe succes, som vi helt klart vil tage op igen. Trods regnen var der op mod 100 forskellige gæster i løbet af aftenen, som gav udtryk for at være godt underholdt. Herunder ses billeder fra Kulturmødet 2018.