Gæstespil: Kulturmarkt

AT DELE ET LIV

Køb billet
Spilledato
Priser
85 - 210 kr.
23. SEPTEMBER KL. 19:30, LIMFJORDSTEATRET THY
En komedie om parforhold – og os alle sammen. Tag partneren eller veninderne under armen og få en herlig aften i teatret

AT DELE ET LIV er historien om to menneskers fælles liv. Fra det første møde, over kriser og sejre til helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores alle sammens måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.

Publikum er med til at afgøre hvilken rækkefølge scenerne spilles i – og forestillingen er derfor forskellig fra aften til aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om, hvad der efterfølgende sker, eller hvad der går forud.

Anmeldelse

★★★★★★
” Små komiske og finurlige perler sat sammen af Søren og Mette, det er scener fra et parforhold – og publikum jubler.  Jeg ler så tårerne triller ned over mine kinder.”
Kulturnyt.net

★★★★
”.. en hyggelig lille intimforestilling, som nytænker ideen om publikumsinddragelse og måden at iscenesætte en hverdagsfortælling på.”
Ungt Teaterblod

★★★★
”.. en aldeles underholdende lille hverdagskomedie, som ikke mindst er båret af de to skuespilleres karakterskildringer.”
mortenhede.dk

Medvirkende
Mette Rønne
Medvirkende
Søren Ruby
Konsulent
Anders Brink Madsen
Udviklet i samarbejde med
Daniel Lill
Musik
Jacob Rønne Danielsen
Dramaturg
Ditte Bichel