Limfjordsteatret Business

At kultur- og erhvervsliv er hinandens forudsætninger, er sagt af mange – herunder direktøren for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. Det kan vi kun tilslutte os. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at et aktivt erhvervsliv og et rigt kulturudbud er med til at gøre Mors og Thy til attraktive steder at bo – og bosætte sig.

Derfor har vi skabt Limfjordsteatret Business, hvor du kan blive en del af et stærkt netværk, trække på vores ekspertiser, få adgang til spændende lokaler og blive inviteret med til eksklusive arrangementer.

Det ligger dybt i vores DNA at samarbejde på kryds og tværs, skabe relationer og synergier med alt fra uddannelsesinstitutioner til handelsstandsforeninger og virksomheder. Vi er gode til at lave teater – men også til at skabe synlighed, til at gå anderledes til mange opgaver og nyder både lokal og national bevågenhed.

Limfjordsteatret er en levende virksomhed med masser af aktiviteter. En selvejende institution, et egnsteater for Morsø og Thisted kommuner – og det eneste teater i Danmark med to teaterbygninger i to kommuner.

Gå ikke glip af muligheden for at blive en del af Limfjordsteatrets erhvervsnetværk, LT Business. Kig i magasinet og se, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Mange hilsner

Gitta Malling, Teaterdirektør

Vores sponsorer