Turné

Limfjordsteatrets egenproduktioner er ikke reserveret til Limfjordsteatrets egne lokationer – vi tager på turné rundt i landet.
Er du interesseret i en af vores forestillinger, er du meget velkommen til at kontakte Turnéansvarlig Mona Kjærgaard: mona@limfjordsteatret.dk eller tlf. 97710515/25660001.

Platform:Live

ENERGISK FORESTILLING OM AT SÆTTE SIG SELV I SCENE PÅ ALLE PLATFORME

Hvordan kan jeg komme højere op på rangstigen? Skal jeg gøre, hvad de andre synes, eller skal jeg prøve at være mig selv? Jeg kunne forsøge at være normal – eller at efterligne de kendte …

”Platform:Live” er et voldsomt og følsomt show, hvor to performere konkurrerer om at sætte sig selv iscene, så de hver især fremstår som den bedste version af sig selv. I en intens stemning forsøger de at optimere sig selv via påklædning, smartphones og popularitetsmålinger. At fremstå på en lækker måde. At være autentisk, ekstrovert, ægte. Publikum er både ekspert og dommer – og får lov at give råd og bedømme de to performere og deres indsats.

Platform:Live er en forestilling, hvor vi bruger flere forskellige live-kameraer for at illustrere den skærm-virkelighed, vi dagligt befinder os i. Det er en forestilling, der veksler mellem det, der sker direkte på scenen og på en skærm.

Alt eksponeres via livekamera i et højintenst rum. Vi transmitterer inde fra bagscenen og helt ude fra virkeligheden, LIVE!

Mathilda-Effekten

MATHILDA_ EFFEKTEN

Gennem generationer er kvinders videnskabelige arbejde systematisk blevet tilskrevet mandlige forskere. Nyskabt sanselig og poetisk dukketeaterforestilling for voksne om historiens hidtil oversete videnskabskvinder

Vild

Vild

En forestilling om nogle gange at blive helt vild indeni – så vild, at man forsvinder helt ud i vildmarken. Limfjordsteatrets nye børneforestilling.

BESKRIVELSE:

En dag var jeg så vild indeni, at jeg bare stak af. Tog min cykel og spurtede afsted. Jeg blev ved med at cykle, indtil jeg nåede ud i vildmarken, og der ville jeg leve i den vilde natur, sammen med de vilde væsner. Jeg ville være vild med vilje!

Vild er en forestilling om at have kroppen fuld af energi. Vildt temperament. Vild jubel. Vildt raseri. Om det vilddyr, der findes indeni, og som bare vil ud at løbe og springe og skrige. Men også om, at man jo ikke er vild hele tiden – bare nogle gange!

Jeg drømmer om en hvid jul

Jeg drømmer om en hvid jul

En musikalsk forestilling af Limfjordsteatret med skønne sange fra gamle dage

Nadja drømmer om en hvid jul som i de gode gamle dage, men da familien melder afbud, er det som om drømmen brister.

Hun kigger ind i den fine, klare glaskugle, ryster den, så det begynder at sne. Men det er heldigvis ikke det eneste, der sker.

Julen er fuld af musik og magi

Julen er hjerternes fest.

Forestillingen er en musikalsk og nostalgisk fortælling om Nadja og Jimmy, om venskab – og drømmen om en hvid jul.

Forvandling

Forestilling for de yngste i et sanseligt og eventyrligt univers skabt af Limfjordsteatret med hjælp fra mere end 100 frivillige.

Hvor tog Robin hen?

En detektivhistorie om ensomhed og om at turde række ud og tage del i den verden, man lever i …

 

En tidlig morgen i december sniger Lisas mor sig ud af familiens lejlighed med pakket kuffert. Lisa skygger hende helt ned til stationen, og da mor stiger ombord på en bus til København, ser Lisa lammet til i ly af mørket.

”Hvor tog Robin hen?” er en detektivhistorie om ensomhed og om at turde række ud og tage del i den verden, man lever i…

 

Co-produktion med Teater O

 

Livets små mirakler

Soloforestilling af Paolo Nani kendt fra bl.a. Brevet, Jekyll on ice og Kunsten at dø.

Træt lever og tungt hjerte

Limfjordsteatrets populære teaterkoncert over Tom Waits’ tilrøgede univers spiller er blevet en klassiker, som vi bliver ved at få forespørgsler på fra teatre, teaterforeninger, kulturelle institutioner m.m..

Vi samler løbende sammen til mindre turnéer, så kontakt os på post@limfjordsteatret.dk for ønsker om booking.

Næste turné planlægges fra 10. marts-16. april 2023.

Teater om forladte huse opføres i forsamlingshuse i Nordjylland

ROD

ROD er en forestilling rodfæstet i forladte huse i Nordjylland. MØR collective har besøgt 80 forladte nordvestjyske huse. Forfaldne og livløse huse, som har mistet deres værdi. Men noget af husene lever videre i den poetiske teaterinstallation, ROD, som vises i syv forskellige forsamlingshuse i og omkring Rebild, Brønderslev, Hjørring og på Læsø henover april og maj 2024.