Limfjordsteatrets småbørnsforestilling. Alder 1/2-4 år

Forvandling

Køb billet
Spilledato
Priser
55 - 135 kr.
Forestilling for de yngste i et sanseligt og eventyrligt univers skabt af Limfjordsteatret med hjælp fra mere end 100 frivillige. Limfjordsteatets egenproduktion

Midt i universet står Livets Træ og spreder sine grene ud over verden. Vandet klukker, fuglene synger og bierne summer. Børnene og deres voksne får plads midt i en eventyrlig verden af syede, strikkede og hæklede træer, blomster og græstuer. En verden, der langsomt forvandles, åbner sig op og åbenbarer naturens små mirakler.

Efter forestillingen kan man gå med sine børn på opdagelse i den fantastiske scenografi sammen med danseren Stisa og skuespilleren Asger. Over 100 frivillige fra området har været med til at skabe den eventyrlige skov.

Anmeldelser

”.. Skuespiller Asger Kjær og danser Stisa Søgaard folder sammen skovens årstidsforvandling ud i fysiske bevægelser og mimik i fin samklang med det taktile og visuelle rum.”
iScene


”.. Døgnrytme og årets gang tager form ved hjælp af lys, lyd, stoflighed og kroppe i bevægelse. Der er noget godt og rart at sanse på mange parametre.”
Teateravisen

Danser
Stisa Søgaard
Skuespiller
Asger Kjær
Instruktør
Gitta Malling
Scenografi
Lene Bek Nielsen
Tekstformidler
Charlotte Olling Rebsdorf
Musik
Kim Fast Jensen