Koncert

Per Vers – sidste omgang

Spilledato
Priser
250 kr.
Varighed
2 timer

13. oktober 2023 kl. 19.30
Limfjordsteatret MORS

Så skal Per Vers endelig på tour igen, efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter.

SIDSTE OMGANG TOUR

Her oplever du dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk – pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mads Buus som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers.

Vi er glade for at kunne annoncere at med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på både pladespillere og piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup Pedersen er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums. Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Det kunne godt gå hen og blive en koncertoplevelse fra sæsonens allerøverste hylde.