Talenthold 2018-20

PÅ VEJEN – Førsteårsforestilling

Ti unge mennesker, der har svoret hinanden evigt troskab, begiver sig ud på en rejse i en gammel Ford Mondeo. Alle har deres smerter, længsler og lyst til at rejse. Ingen ved, hvordan rejsen skal ende, men ingen forbliver den samme, som da de tog afsted. Eleverne improviserede forestillingen frem sammen med instruktør Lars Ditlev Johansen. Den blev opført i udstillingslokalet hos den lokale Ford-forhandler i Nykøbing – med en udtjent Ford Mondeo som scenografiens omdrejningspunkt.

JUL I DEN GAMLE HAVENISSEFABRIK – Limfjordsteatrets juleforestilling

Langt ude i en mørk, mørk skov ligger en gammel, forladt havenissefabrik, hvor der sker sære og uforklarlige ting. Et ungt par, der drømmer om et liv væk fra byen flytter ind – og uhyggen breder sig.
Talentholdet medvirkede i den første store egenproduktion i Limfjordsteatrets nye teaterhus: Årets store juleforestilling; en ægte julegyser skrevet af Lasse Popp og instrueret af teaterleder Gitta Malling. Sammen med teatrets egne skuespillere og musikere medvirkede talenterne i forestillingen, der spillede syv gange for fulde huse i teatrets store sal og fik fem stjerner af Nordjyskes anmelder.

KORT OVER ØER OG ANDRE UTROPISKE FORHOLD – Afgangsforestilling

Manuskriptet blev skrevet specielt til afgangsholdet af den prisbelønnede dramatiker Julie Maj Jacobsen.

Forestillingen udspiller sig tidsmæssigt over cirka et døgn, hvor vi møder seks forskellige unge mennesker samt Solhilds bedstemor, der netop er død, men samtidig fremstår ganske levende og nu endelig kan fortælle om den hemmelighed, hun har måttet holde på, mens hun var i live. Ikke en ungdomsforestilling, men en forestilling om at være unge mennesker med alt hvad det indebærer af drømme, håb, fortvivlelse og søgen. En afbalanceret blanding af melankolske monologer og comic release, realisme og magi, instrueret af Sune C. Abel

Forestillingen spillede fem gange i teatrets store sal og fik en seksstjernet anmeldelse af lektor og dramalærer Mette Marie Fuglsang Møller.