PLATFORM:LIVE

Beskrivelse

ENERGISK FORESTILLING OM AT SÆTTE SIG SELV I SCENE PÅ ALLE PLATFORME

Hvordan kan jeg komme højere op på rangstigen? Skal jeg gøre, hvad de andre synes, eller skal jeg prøve at være mig selv? Jeg kunne forsøge at være normal – eller at efterligne de kendte …

”Platform:Live” er et voldsomt og følsomt show, hvor to performere konkurrerer om at sætte sig selv iscene, så de hver især fremstår som den bedste version af sig selv. I en intens stemning forsøger de at optimere sig selv via påklædning, smartphones og popularitetsmålinger. At fremstå på en lækker måde. At være autentisk, ekstrovert, ægte. Publikum er både ekspert og dommer – og får lov at give råd og bedømme de to performere og deres indsats.

Platform:Live er en forestilling, hvor vi bruger flere forskellige live-kameraer for at illustrere den skærm-virkelighed, vi dagligt befinder os i. Det er en forestilling, der veksler mellem det, der sker direkte på scenen og på en skærm. 

Alt eksponeres via livekamera i et højintenst rum. Vi transmitterer inde fra bagscenen og helt ude fra virkeligheden, LIVE!

medvirkende

Skuespiller
Pernille Nedergaard Haugeseb
Skuespiller
Asger Kjær
Instruktør
Steen Nedergaard Haugesen
Manuskript
Steen Nedergaard Haugesen og holdet
Scenograf og kostumedesign
Nana Andrea Tiefenböck
Kostumier
Lene Bek Nielsen
Teknik
Stine Gøttrup og Mads Bjerregaard Nielsen
Spilletid
60 minutter uden pause
Opstilling
3 timer (2 hjælpere)
Nedtagning
1 time (2 hjælpere)
Publikum
80/120
Scenekrav
b:7 x d:7 x h: 3,2 meter
Mørklægning
Ja
Pris ekskl. moms
10.500 kr. / 11.800 kr.
Turnéperiode
Sept. 2024 + april 2025
Aldersgruppe
Ungdomsforestilling 14+
Strøm
3 x 16 A

Anmeldelse

Limfjordsteatrets ’PLATFORM: LIVE’ er scenekunst i superligaen. Forestillingen er i såvel indhold som form fuldstændig fantastisk velegnet for 14+-målgruppen.”
Kirsten Dahl, Teateravisen

PLATFORM-holdet

ASGER KJÆR, skuespiller
Uddannet fra Teaterskolen Ophelia og har en diplomuddannelse i kunst -og kulturformidling for børn og unge. Har gennem mange år været fast tilknyttet Opgang2 Turneteater i Aarhus. Siden 2020 ansvarlig for talentundervisningen på Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst. Har medvirket i Limfjordsteatrets seneste to juleforestillinger ”Manden med De Gyldne Kugler”, ”Alt Afhænger af Ørerne” (og i den forestående ”Brunos Bodega Forever”) og i de aktuelle børneforestillinger ”FORVANDLING” og ”VILD”.  

PERNILLE NEDERGAARD HAUGESEN, skuespiller/performer
Skuespiller og danser fra School of Stage Arts, har i mange år været dukkefører i Bådteatrets dukkeførerensemble – og siden 2021 en fast del at teamet på Limfjordsteatret i Thy. Hun er primus motor i UngKunstThy og har medvirket i Limfjordsteatrets seneste to juleforestillinger ”Manden med De Gyldne Kugler”, ”Alt Afhænger af Ørerne” (og i den forestående ”Brunos Bodega Forever”) samt i Limfjordsteatrets nye voksen-dukke-forestilling ”Matilda-effekten”, der får premiere i foråret 2024. 

STEEN NEDERGAARD HAUGESEN, instruktør
Har arbejdet med teater siden 80’erne og specialiseret sig i instruktion, performanceteater, børn og unge, borgerinddragelse, stedspecifikt teater samt workshopsledelse. Siden 2010 fast instruktør på Limfjordsteatrets sommerskole samt events til Kulturmødet Mors. Initiativtager til og leder af Scene N for børn på Nørrebro frem til 2021, hvor han blev kunstnerisk ansvarlig for Limfjordsteatret nye afdeling i Thy. Instruerede sidste år børneforestillingen ”VILD” – og er instruktør teatrets næste børneforestilling ”Hvor tog Robin hen?” – en co-produktion med Teater O.

NANA ANDREA TIEFENBÖCK, scenograf
Uddannet fra Norwegian Theatre Academy. Har tidligere lavet scenografi og kostume til blandt andet DR Ramasjangs karakter “Heksebeth” og DR Ultra serien “En for holdet”. Herudover er hun scenograf på Limfjordsteatrets næste børneforestilling ”Hvor tog Robin hen?” – en co-produktion med Teater O, samt teatrets nye dukkeforestilling for voksne, ”Matilda-effekten”.