Årskort 2021-2022

køb årskort
Du kan stadig nå at sikre dig et årskort for sæson 2021-2022
Almindelig pris (ekskl. billetgebyr)
795 kr.
Ungekort (ekskl. billetgebyr)
289 kr.
Halvårskort (fra 1/1-2022)
495 kr.
Husk at bestille billetter

Årskortet alene giver IKKE adgang til forestillingerne; du skal først bestille billetter! Udvælg de forestillinger, du ønsker at se og bestil billetter til dem en ad gangen – kryds af ved årskort, og billetten koster 0 kr. Herefter kan billetten printes ud. Du kan bestille til alle forestillinger på én gang eller hen ad vejen.

ÅRSKORTET GIVER ADGANG til

… samtlige udbudte teaterforestillinger i sæson 2021-2022 – dog ikke forestillinger af eleverne fra Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst, koncerter, standup, rundvisninger og hvad der måtte komme af andre specialarrangementer i huset.

Årskortet er personligt

Billetter, du ikke selv kan bruge, kan derfor ikke gives videre til andre. Kortet skal på forlangende fremvises ved indgangen.

husk at melde afbud

Hvis du som årskortholder ikke kan komme til en forestilling, du har reserveret plads til, beder vi dig melde afbud så hurtigt som muligt. Der kan være folk på venteliste, og det er ærgerligt at stå med tomme stole, som andre kunne have haft glæde af. Du kan afbestille på post@limfjordsteatret.dk eller på 97710515 – gerne så hurtigt som muligt. Ved manglende afbud opkræves fuld løssalgspris.

Næste sæson

Midt i juni offentliggør vi den næste teatersæson – og derfra kan man begynde at reservere billetter på hjemmesiden. Sæsonen starter i august/september 2022, når Kulturmødet er vel overstået – og kører til april/maj 2023.