Årskort 2021-2022

køb årskort
Allerede nu kan du sikre dig et årskort for sæson 2021-2022.
Almindelig pris (ekskl. billetgebyr)
795 kr.
Ungekort (ekskl. billetgebyr)
289 kr.

VIGTIGT: Årskortet alene giver IKKE adgang til forestillingerne; du skal først bestille billetter! Udvælg de forestillinger, du ønsker at se og bestil billetter til dem en ad gangen – kryds af ved årskort, og billetten koster 0 kr. Herefter kan billetten printes ud. Du kan bestille til alle forestillinger på én gang eller hen ad vejen.

ÅRSKORTET GIVER ADGANG til samtlige udbudte teaterforestillinger i sæson 2020-2021 – dog ikke forestillinger af eleverne fra Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst, koncerter, standup, rundvisninger og hvad der måtte komme af andre specialarrangementer i huset.

MIDT I JUNI offentliggør vi den næste teatersæson – og derfra kan man begynde at reservere billetter på hjemmesiden. Sæsonen starter i august/september 2021, når Kulturmødet er vel overstået – og kører til april/maj 2022.

ÅRSKORTET ER PERSONLIGT og billetter kan ikke gives videre til andre. Kortet skal på forlangende fremvises ved indgangen.

HUSK AT MELDE AFBUD, hvis du som årskortholder ikke kan komme til en forestilling, du har reserveret plads til, da der kan være folk på venteliste. Du kan afbestille på post@limfjordsteatret.dk eller på 97710515 – gerne så hurtigt som muligt. Ved manglende afbud opkræves fuld løssalgspris.