Gæstespil: Teatret Svalegangen

EN LILLE SMULE UBEHAG

Køb billet
Spilledato
Priser
85 - 210 kr.
Scene
Thy
Varighed
Varighed 95 minutter – uden pause

23. JAN. KL. 19:30, LIMFJORDSTEATRET THY

After talk efter forestillingen

En både rørende, rystende, autentisk og gennemhumoristisk monolog om en mand, der bliver ramt af prostatakræft

Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.

En 55-årig professor får konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med ét bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger og angstprovokerende venteværelser til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

Anmeldelser

★★★★★
”Vi ler gennem tårer, og det stikker dybt i maven”
 Aarhus Stiftstidende

★★★★★
”Følsom, meget morsom, oprørsk og medrivende”
Kulturkongen.dk

★★★★★
”Minder os om at vores kroppe er forgængelige, og at livet er skrøbeligt”
 Scenekanten

“En både morsom, veltimet og klog stand-up, der viser Holger Østergaards enorme kvaliteter som fortolker af vores alle sammens sårbarhed inde bag alle grinene og hverdagens panser… Med sit direkte, ukrukkede spil leverer Østergaard en af teater-sæsonens mest lysende præstationer.”
Asker Hedegaard Boye, anmelder ved WeekendavisenMedvirkende
Holger Østergaard
Tekst
Jeff Metcalf
Instruktør
Per Smedegaard
Oversættelse
ABC sprog