Ung Kunst Thy

OPTAGELSESWORKSHOP

UngKunstThy

Er du mellem 14 og 20 år?

Brænder du for scenekunst?

Vil du være med til at skabe forestillingen ”JUST DON’T DO IT” sammen med andre unge og fire professionelle kunstnere på Limfjordsteatret i Thy?

Så kom med til:

OPTAGELSESWORKSHOP

Torsdag 14. september kl. 17-20
Limfjordsteatret, Frederiksgade 5, 7700 Thisted

Tilmelding og spørgsmål: pernille@limfjordsteatret.dk – eller sms 22486083

UngKunstThy

KUNSTNERISK PLATFORM FOR UNGE, DER VIL SKABE SCENEKUNST SAMMEN MED ANDRE UNGE

I teaterhuset i Thisted har vi skabt en ambitiøs platform, hvor unge der arbejder med kunst kan mødes på tværs af kunstarter og sammen skabe ny scenekunst, der rykker. I UngKunstThy, skaber de unge deres egne værker i samarbejde med professionelle kunstnere fra ind- og udland. De optræder lokalt og på forskellige festivaler.

  • Er du mellem 14 og 20 år?
  • Vil du være være med til at skabe scener, koreografi, tekst, musik til forestillingen “JUST DON’T DO IT” – og stå på scenen sammen med andre unge scenekunstnere?
  • Vil du være en del af et kunstnerisk fællesskab med andre unge og professionelle kunstnere?
  • Vil du skabe din egen kunst?

    SÅ ER UngKunstThy NOGET FOR DIG!

NYT HOLD

I september 2023 starter et nyt hold, som kører frem til foråret 2024. I løbet af året får deltagerne undervisning af de faste lærere samt gæstelærere fra ind- og udland.

PRAKTISK

UngKunstThy mødes hver torsdag kl 17-20. De professionelle kunstnere planlægger undervisningen, så deltagerne får indføring i forskellige kunstneriske metoder og teknikker.

FORESTILLING

Forestillingen opføres i marts måned 2024 på Limfjordsteatret i Thisted. Desuden skal den spille på en teaterfestival i udlandet forår/sommer 2024.

TILMELDING OG SPØRGSMÅL

Pernille Nedergaard Haugesen, pernille@limfjordsteatret.dk, mobil 22486083.