Gæstespil: Paolo Nani Teater

Brevet

Køb billet
Spilledato
Priser
85 - 210 kr.
Scene
Thy
Varighed
70 min

29. april KL. 19:30, LIMFJORDSTEATRET THY

Paolo Nani er blevet hyldet over det meste af verden for sin ordløse forestilling ”Brevet”

Kan den samme mand skrive et brev hele 15 gange – uden at sige et ord, og uden at publikum falder i søvn? Når man hedder Paolo Nani, kan man sagtens. Han har turneret det meste af verden rundt og spillet forestillingen over 1000 gange – og bliver stadig tiljublet.
Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, som beruset, som en western, som en horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm og meget mere.

”Brevet” er en af de bedst kendte danske forestillinger på internationale scener. Den er blevet hædret med prestigefyldte priser og udråbt til at være både “kult” og “klassiker” af den internationale presse.
Paolo Nani Teater har jævnligt gæstet Limfjordsteatret med både børne- og voksenforestillinger – herunder også ”Brevet”. I 2020 co-producerede de to teatre den fine forestilling ”Livets små mirakler”.

Anmeldelse

★★★★★★
” Paolo Nanis berømte forestilling ’Brevet’ er en sand fornøjelse, og du burde straks købe en billet. Så er det sagt!”
UngtTeaterblod

” Det er ikke kun forestillingen ’Brevet’, men hele den ekvilibristiske måde, han ordløst formidler fortællinger og stemninger på, der efter min mening gør ham til en klovn i mesterklassen”
Teateravisen

Medvirkende
Paolo Nani
Instruktion
Nullo Facchini
Koncept
Paolo Nani / Nullo Facchini