Teaterskole på Mors

Dramaundervisning og showdance for 2.-8. klassetrin

Foto: Lars Horn / Baghuset
Teaterskolens formål
  • Udvikle lysten til at udtrykke sig dramatisk
  • Udvikle færdigheder inden for scenekunst
  • Være sammen med andre børn og have det sjovt
tid og sted
  • Hver onsdag med start 13. september frem til midt i maj
  • Teatertroldene for 2.-4. klasse kl. 16.00-17.15
  • Teatertosserne for 5.-8. klasse kl. 17.30-19.00
Pris og tilmelding

Det koster 700 kr. for hele sæsonen.

Tilmelding: post@limfjordsteatret.dk, oplys navn, alder, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Er du i tvivl, så mød op første gang til en prøvetime.

Undervisere

Annette Fihl Andersen og Andrea Mark Jepsen, der begge har gået på Morsø Gymnasiums teaterlinje og begge har været elever på Limfjordsteatrets to-årige talentuddannelse under Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst.

Undervisningsansvarlig

Gitta Malling, teaterleder

Om Teaterskolen

Limfjordsteatrets teaterskole er for alle områdets børn fra 2.-8. klasse, som har lyst til at lave teater. Vi tilbyder undervisning i teater og skuespilteknik, børnene lærer at udvikle og spille en rolle, at bruge både stemmen, kroppen og fantasien.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Her vil altid være en dejlig blanding af helt nye og uerfarne elever – og børn, som har været med i flere sæsonen. Det vigtigste er lysten til at være med og have det sjovt sammen med andre børn.

Erfarne undervisere er klar til at vise dig vejen ind i teatrets glæder og ind i scenekunstens mange muligheder. Du vil modtage teatertræning og få mulighed for at spille med i to forestillinger eller shows om året.