Co-produktion med Teater O. Alder: Fra 9-13 år

Hvor tog Robin hen

Køb billet
Spilledato
Priser
55 - 135 kr.
Scene
THY
Varighed
60 minutter
En detektivhistorie om ensomhed og om at turde række ud og tage del i verden

7. SEPT. 14:00, LIMFJORDSTEATRET THY

En tidlig morgen i december sniger Lisas mor sig ud af familiens lejlighed med pakket kuffert. Lisa skygger hende helt ned til stationen, og da mor stiger ombord på en bus til København, ser Lisa lammet til i ly af mørket.

Lisa er den fødte iagttager. Hun er tilmed tipoldebarn til Danmarks første kvindelige privatdetektiv. Og så elsker hun nostalgiske krimier om rodløse enspændere i en kynisk verden fuld af tågede gyder.Så da hun samme morgen ser en forskræmt dreng med en meget mystisk opførsel, ved hun, at hun må handle.  Der er intet som en god sag til at glemme kørte busser. Føleriet må hun lade sin far om.

Snart er Lisa i gang med opklaringen af den jævnaldrende Robins mystiske forsvinden. En sag der kræver, at hun træder ud af skyggerne og gør op med sine indre dæmoner.

”Hvor tog Robin hen?” er en detektivhistorie om ensomhed og om at turde række ud og tage del i den verden, man lever i…

★★★★★
”.. Anna Panduro har heldigvis valgt at sende hele historien ned af nogle langt mere trygge spor, hvor vi kollektivt kan bearbejde ensomhed, ondt i hjertet og forældre som misforstår det meste  …” ????
ordmose.dk

”Manuskriptet er (…) ganske morsomt skrevet og indeholder også et par regulære jokes til glæde for de voksne – især i Lisas far, der siger alt det forkerte foran sit barn, når man er en forælder i krise. En humor, som Anders Valentinus Dam evner at formidle klokkeklart i rollen som Lisas far”
Teateravisen

Medvirkende
Anders Valentinus
Medvirkende
Stina Mølgaard
Instruktør
Steen Nedergaard Haugesen
Manuskript
Anna Panduro og Anders Valentinus Dam
Scenograf og kostumedesign
Nana Andrea Tiefenböck
Lysdesign
Mads Bjerregaard Nielsen
Komponist og lyddesign
Rasmus Christensen