Limfjordsteatrets nye ungdomsforestilling. Alder 14+

PLATFORM:LIVE

Køb billet
Spilledato
Priser
55 - 135 kr.
Scene
Mors
Varighed
60 min
Energisk og tempofuld forestilling om at sætte sig selv i scene på tidens mange platforme

14. SEPT. KL. 14:00, LIMFJORDSTEATRET THY

Hvem er jeg? Er der noget helt inderst inde, der er det ægte mig? Eller befinder det ægte sig i nogle af de mange lag, der ligger udenpå? Og Hvad betyder ”ægte” i det hele taget?

En forestilling om at kunne forandre personlighed og identitet i forhold til de platforme, vi står på.

”Platform:Live” er et voldsomt og følsomt show, hvor to performere konkurrerer om at iscenesætte sig selv, så de hver især kan blive den bedste version af sig selv. I en stemning af blitz og glamour forsøger de at optimere sig selv via påklædning, parykker og accessories. At fremstå på en lækker måde. At være autentiske, ekstroverte eller ægte. Publikum er både ekspert og dommer – og får lov at give råd og bedømme de to performere og deres indsats.

Alt eksponeres via livekamera i et højintenst rum. Vi transmitterer inde fra bagscenen og helt ude fra virkeligheden, LIVE!

Anmeldelser

”… scenekunst i superligaen. Forestillingen er i såvel indhold som form fuldstændig fantastisk velegnet for 14+-målgruppen. (…) handler om at iscenesætte sig selv på alle platforme i håb om at blive den bedste udgave af sig selv. Og holdet bag udtrykker det nærværende og professionelt begavet i en krydsning af skuespil, LIVE-kamerafilmninger og publikumsinddragelser (…) underholder, svier og maner til eftertanke.” 
Teateravisen, Kirsten Dahl
”… ung energi og masser af mod til at se sit teenagepublikum i øjnene. Derfor ser de unge tilbage – og er tydeligvis vilde med skuespillerne. Forestillingen viser den sårbarhed, der fremprovokeres af perfekthedskulturen på SoMe. Og det mindreværd og den selvkritik, som typisk bare vokser, jo mere de fake idealer på nettet får overtaget.”
ISCENE, Anne Middelboe Christensen

Skuespiller
Asger Kjær
Skuespiller
Pernille Nedergaard Haugesen
Instruktør
Steen Nedergaard Haugesen
Manuskript
Steen Nedergaard og holdet
Scenograf og kostumedesign
Nana Andrea Tiefenböck
Kostumier
Lene Bek Nielsen
Teknik
Stine Gøttrup og Mads Bjerregaard Nielsen