EGENPRODUKTION AF LIMFJORDSTEATRET. Alder 7-12 år

Vild

Køb billet
Spilledato
Priser
55 - 135 kr.
Scene
Thy
Varighed
50 min

8. FEB. KL. 14:00, LIMFJORDSTEATRET THY

En forestilling om at blive så vild indeni – at man forsvinder helt ud i vildmarken

En dag var jeg så vild indeni, at jeg bare stak af. Tog min cykel og spurtede afsted. Jeg blev ved med at cykle, indtil jeg nåede ud i vildmarken, og der ville jeg leve i den vilde natur, sammen med de vilde væsner. Jeg ville være vild med vilje!

En forestilling om at have kroppen fuld af energi. Vildt temperament. Vild jubel. Vildt raseri. Om det vilddyr, der findes indeni, og som bare vil ud at løbe og springe og skrige. Men også om, at man jo ikke er vild hele tiden – bare nogle gange!

Anmeldelser

★★★★★
”I Limfjordsteatrets nye børneforestilling (..) leger, danser, spiller og snakker de tre medvirkende sig rundt om alle sider af vildskaben. Det gør de med energi og humor i en enkel og ret genial scenografi. Det er alt sammen elegant, finurligt og morsomt.”
Nordjyske


”.. fuld af fart og fokus på følelsen af vildskab, at turde udfordre gængs dramaturgi, og give alle aspekter af vildskab frit løb. (…) vild fortolket i alskens former, med fokus på fart, frustration, fornøjelse, fortrydelse, fest og frydefuld frihed.”
ISCENE

Skuespiller
Asger Kjær
Danser
Stisa Søgaard
Musiker og komponist
Jimmy Nyborg
Instruktør
Steen Nedergaard Haugesen
Manuskript
Steen Nedergaard Haugesen og holdet
Scenograf og masker
Klara Espersen
Kostumer
Lene Bek Nielsen