Forvandling

Forestilling for de yngste i et sanseligt og eventyrligt univers skabt af Limfjordsteatret med hjælp fra mere end 100 frivillige.

Beskrivelse

Midt i universet står Livets Træ og spreder sine grene ud over verden. Vandet klukker, fuglene synger og bierne summer. Børnene og deres voksne får plads midt i en eventyrlig verden af syede, strikkede og hæklede træer, blomster og græstuer. En verden, der langsomt forvandles, åbner sig op og åbenbarer naturens små mirakler.

Efter forestillingen kan man gå med sine børn på opdagelse i den fantastiske scenografi sammen med danseren Stisa og skuespilleren Asger. Over 100 frivillige fra området har været med til at skabe den eventyrlige skov.

medvirkende

Danser
Stisa Søgaard
Skuespiller
Asger Kjær
Instruktør
Gitta Malling
Scenograf
Lene Bek Nielsen
Teaterformidler
Charlotte Olling Rebsdorf
Musik
Kim Fast Jensen
Spilletid
35 min.

Forvandling er også

EN BEMANDET INSTALLATION: Gå på opdagelse med børnene i den eventyrlige scenografi sammen med danseren Stisa og skuespilleren Asger efter forestillingen. Børnene elsker at røre ved bladene, dufte til blomsterne, kigge på Odins øje og rulle ned ad bakken.

LÆRING: Projektet sammenkobler kunst og natur og arbejder med forskellige metoder til at kickstarte kunstneriske processer i daginstitutionerne og styrke både sprogligheden og den sensoriske udvikling hos børn i aldersgruppen 1-4 år.

WORKSHOP FOR DAGPLEJERE OG PÆDAGOGISK PERSONALE – MED OG UDEN BØRN: Et af målene er at inspirere ”de voksne” til at blive gode fortællere. Ved at udnytte scenekunstens æstetik og naturens fortællerum får det pædagogiske personale nye redskaber til at lave små iscenesættelser i hverdagen.

WORKSHOP I SAMARBEJDE MED NATURVEJLEDER: Kom med naturvejlederen ud i naturen og gå på opdagelse sammen med børnene.

støttet af nordea fonden

FORVANLING har fået 1,2 mio. kr. fra Nordea-fonden til at brede hele projektet ud til fem kommuner i Danmark: Struer, Silkeborg, Hjørring, Thisted og Morsø. Hver kommune får/har fået projektet på besøg i en måned med faglige workshops for dagplejere og pædagogisk personale i vuggestuer og børnehave samt workshops for børnene sammen med personalet, dels i institutionerne dels ude i naturen med projektets naturvejleder, Peter Appel. 

Spilletid
30 minutter uden pause
Opstilling
4 timer (2 hjælpere)
Nedtagning
2 timer (2 hjælpere)
Publikum
80, som placeres i scenografien
Scenekrav
b:5 x d:9 x h: 2,7 meter
Mørklægning
Ja
Pris ekskl. moms
8.000 kr.
Turnéperiode
Jan. + april + sept./okt. 2024
Aldersgruppe
Småbørnsforestilling 1/2-4 år
Strøm
Alm. stikkontakt